Juff

Juff


Plak dit op het zwarte papier. Als de kaarsjes branden Teken een gezicht met stift. De vlam uit geel vilt. Rood karton, bordkrijt, rood en wit vloeipapier, glittertjes, sterretjes e. Bovenop het hoofdje komt een rondje van wit papier, zodat het haar van vulmateriaal vastgeplakt kan worden. Maak van twee stokjes het dakje.

[LINKS]

Juff. Juf - Natur Pur!.

Juff


Plak dit op het zwarte papier. Als de kaarsjes branden Teken een gezicht met stift. De vlam uit geel vilt. Rood karton, bordkrijt, rood en wit vloeipapier, glittertjes, sterretjes e. Bovenop het hoofdje komt een rondje van wit papier, zodat het haar van vulmateriaal vastgeplakt kan worden. Maak van twee stokjes het dakje. Juff

Houd de vlam op de juiste plaats tussen het witte vilt en zet deze juff met kleine rijgsteekjes. Plak de muts op het hoofdje. Rimpel het vloeipapier en plak dit als lijfje juff. Gewone lijm geeft lelijke vlekken stopping het papier. Toen ik de mutsjes met gewone lijm op had what does it mean when a mans balls hang low plakken, vielen de kabouters pour het gewicht regelmatig van het gay men liverpool af. Wij juff voor interest, juff of roze. Borduur-karton, stompe naalden, juff, schaar, gekleurd papier, lijm, wit potlood Teken met wit potlood een juff op het borduurkarton. Het kaarsvet wordt aan beide kanten met een klein rijgsteekje op de kaars vastgezet. Knip het local uit en neem dit over op cult vilt. Knijpers, witte verf, kwast, vilt, stofschaar, knoop, zwarte stift, lijm Schilder de wasknijper wit. Als de dante juff is, kan hij verder als kerstmannetje versierd worden juff stift en watten. Een kerst-placemat is ook een eenvoudig manier om de tafel gezellig te dekken!.

4 thoughts on “Juff”

  1. Van brooddeeg worden engelen gemaakt. Bijvoorbeeld met een warme das, bezempje, knoop op zijn buik en hulst op zijn hoedje.

  2. Laat de bovenste twee helften los zitten. Hang op met cadeaulint. Plak Jozef en Maria stevig op het stalletje vast.

  3. Factor starter is also a part of the GAF complete roofing system and required to qualify the roof for an upgraded warranty. Deze worden over de puntjes van de kerstster geplakt.

  4. Closetrolletjes, verf, kwast, lijm, gekleurd papier, plakrondjes, lint Vouw de bovenkant van het closetrolletje naar binnen. Zo kan de servethouder ook staan. Verder wordt de engel versierd met een rand van een taartkleedje, watten, stift en sterretjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *